DSC_0194.jpeg

Fodbolden er vores fællesskab, men i Akademiet Fodbold Fulton handler det IKKE om elitefodbold. Det handler alene om GLÆDEN ved at spille fodbold. Om at bevæge sig, få et afbræk i skoledagen, lege og prøve sig selv at på nye positioner. Og selvfølgelig om at vokse i fællesskab, og derved bliver man naturligt en bedre fodboldspiller - uanset udgangspunktet. 

Vi er derfor heller ikke en konkurrent til de etablerede fodboldklubber, kun et supplement, der har fokus på noget helt andet end elitemiljøet. 

På vores hold er der plads til både dem, der spiller for sjov, og dem, der spiller på eliteniveau i deres klubber. Takket være en velvillig indstilling fra DBU har vores spillere dobbelt medlemskab og kan spille på to hold. Moderklubben kommer dog altid først, hvis der er sammenfald i aktiviteter. 

 

 

 

 

 

 

vi dyrker glæden og legen i fodbolden

Vi har fokus på det forpligtende fællesskab på banen såvel som i klasseværelset. Fodboldkampe vinder man kun, hvis man arbejder sammen. Sådan er det også i livet. 

Det eneste krav, der stilles for at kunne komme i betragtning til en plads på holdet, er derfor, at man er så glad for sporten, at den kan motivere en til at komme i skole hver dag og yde sit bedste. 

Vi spiller på GVI's licens, træner og spiller kampe i den hyggelige klub i Vangede og nyder stor opbakning fra klubbens bestyrelse. Om vinteren er vi heldige at kunne træne indendørs i Fodboldfabrikken.

Vi spiller i Hummels lækre spillertøj og med bolde fra Select. Det er takket være gode partnerskaber, at Akademiet Fodbold Fulton er en succes.