top of page
midair Tackle

Vi dyrker glæden og legen i fodbold

Fodbold er vores fællesskab, men i Akademiet Fodbold Fulton handler det IKKE om elitefodbold. Det handler alene om GLÆDEN ved at spille fodbold. Om at bevæge sig, få et afbræk i skoledagen, lege og prøve sig selv af på nye positioner. Og selvfølgelig om at vokse i fællesskab. Derved bliver man naturligt en bedre fodboldspiller - uanset udgangspunktet. 

Vi er derfor heller ikke en konkurrent til de etablerede fodboldklubber, kun et supplement, der har fokus på noget helt andet end elitemiljøet. 

På vores hold er der plads til både dem, der spiller for sjov, og dem, der spiller på eliteniveau i deres klubber. Takket være en velvillig indstilling fra DBU har vores spillere dobbelt medlemskab og kan spille på to hold. Moderklubben kommer dog altid først, hvis der er sammenfald i aktiviteter.

 

 

DSC_0202.jpeg
Fodbold Fulton støtte select
Fodbold Fulton støtte hummel

Vi har fokus på det forpligtende fællesskab på banen såvel som i klasseværelset.

Det eneste krav, der stilles for at kunne komme i betragtning til en plads på holdet, er, at man er så glad for sporten, at den kan motivere en til at komme i skole hver dag og yde sit bedste. 

Vi spiller på hhv. GVI's og HIK's licens, træner og spiller kampe i begge klubber og nyder stor opbakning fra klubbens bestyrelse. 

 

Vi spiller i Hummels lækre spillertøj og med bolde fra Select, og vi er godt bakket op af FrontDesk som sponsor. Det er takket være gode partnerskaber, at Akademiet Fodbold Fulton er en succes. 

DSC_0202.jpeg

Fodbolden

A3228133-39CD-4387-A284-799D2D491441 2.JPG

Målgruppen

Fodbold fulton undervisning

Undervisningen

bottom of page