top of page
DSC_0132.jpeg

VI TROR PÅ DET FORPLIGTENDE FÆLLESSKAB

Et forpligtende fællesskab, hvor vi anerkender hinandens kompetencer og tager ansvar

Akademiet Fodbold Fulton er navnet på et undervisningstilbud på foreløbig to skoler i Gentofte Kommune; Bakkegårdsskolen og Maglegårdsskolen.
Projektet strækker sig over tre år, fra 7. til 9. klasse. Formålet er at skabe faglig udvikling, motivation, dannelse og trivsel ved at bruge fodbolden som omdrejningspunkt.

Målet er at ruste eleverne fagligt, socialt og personligt til videre ungdomsuddannelse, således at de selv kan sætte dagsordenen for deres fremtid på arbejdsmarkedet. 

Udover at være en skoleklasse er akademiets 20 elever også et fodboldhold, der træner to gange om ugen i skoletiden og spiller kampe som et hold.

Værdierne fra fodboldbane og holdsport bringes ind i klasselokalet, hvor det at samarbejde og have respekt for hinandens kompetencer skaber et gunstigt læringsmiljø med plads til forskellighed.  

Akademiet er grundlagt af de tidligere landsholdsspilere Lars Høgh og Brian Laudrup sammen med journalist Christina Wex. 

Laudrup og Wex.jpg

Hvordan fodbold indgår

Vi indretter os lidt anderledes end de fleste andre skoleklasser; vores vægge er dekoreret med fodboldtrøjer, og det at tage til Helsingør og se landsholdet træne og måske bagefter skrive en reportage er et eksempel på en skoledag i Fulton. 

IMG_4638.jpg

Få direkte besked om nye hold

I Akademiet Fodbold Fulton har vi det mål at skabe livsmuligheder for vores elever

 

Vi tror vi på, at relationen mellem lærer og elev er helt afgørende for læring, og at faglighed og dannelse går hånd i hånd, hvis man skal rustes optimalt til livet efter folkeskolen.


Derfor er der kun 3 lærere tilknyttet klassen, og de dækker alle fag.

Der er 2 lærere i klassen i alle timer. Det giver mulighed for at få ekstra støtte, hvis det er det, man har brug for, men også for at blive ekstra fagligt udfordret. 

De 3 lærere er også fodboldholdets trænere, og det betyder, at lærerne/trænerne kommer hele vejen rundt om den enkelte elev og ser elevens styrker og svagheder, fagligt, personligt og socialt. Det giver mulighed for at arbejde i tæt samarbejde med eleven, så eleven opnår den mest optimale udvikling.

 

Vi tror på det forpligtende fællesskab, hvor vi anerkender hinandens kompetencer og tager ansvar - for os selv, for hinanden og for det fællesskab, vi har både i klasseværelset og på fodboldbanen.

Og vi bruger den tid, der skal til, så udviklingen forankres og skaber afsæt for ny udvikling efter folkeskolen. 

DSC_0202.jpeg

Fodbolden

A3228133-39CD-4387-A284-799D2D491441 2.JPG

Målgruppen

Fodbold fulton undervisning

Undervisningen

bottom of page