top of page

Akademiet Fodbold Fulton er afhængig af gode partnerskaber.


En stor tak skal lyde til alle de virksomheder, der bakker projektet op.

Her kan du læse om dem og klikke dig videre til deres egne hjemmesider for at læse mere.  

Gentofte Kommune Fulton

Gentofte Kommune er og har været en helt uundværlig samarbejdspartner siden 2013. Sammen med Fonden Akademiet Fodbold Fulton, Bakkegårdsskolen og klassens tre lærere har kommunen været med til at udvikle Akademiet Fodbold Fulton til det stærke tilbud, det er i dag. 

Læs mere om Gentofte Kommune her

GVI Fodbold Fulton

Gentofte-Vangede Idrætsklub, GVI, er Akademiet Fodbold Fultons samarbejdsklub i Gentofte Kommune. Det er en klub, der er kendt for sit stærke klubliv og sin evne til at favne både elite og bredde. 
GVI er grundlagt i 1921 og spiller en meget central rolle både Vangedes og Gentofte Kommunes idrætsliv. 

Læs mere om GVI her. 

HIK logo.jpg

Hellerup Idræts Klub (HIK) er ligledes Akademiet Fodbold Fultons samarbejdsklub. Mens holdet på Bakkegårdsskolen træner i GVI og spiller på GVI's licens, gør holdet på Maglegårdsskolen det samme i forhold til HIK.

HIK holder til på flere adresser i Hellerup og er i dagligdagen en velfungerende ramme for tennis-, håndbold- og fodboldaktiviteter for godt 4.000 medlemmer i alle aldre. Det gør HIK til en af Danmarks største idrætsforeninger.

Læs mere om HIK her. 

Skærmbillede 2019-09-25 kl. 16.24.20.png

hummel er et af de ældste og mest dedikerede brands inden for teamsport, og vores klassiske vinkler har altid været symbolet på, at vi hos hummel gøre tingene lidt anderledes – og altid med kant og karakter.

 

Det er værdier, man ser anvendt i forbindelse med hummels mange sponsorater rundt omkring i verden.

Akademiet Fodbold Fulton er et af de heldige, der er blevet optaget i hummels Company Karma-familie, og vi bærer det stærke brand med stolthed. 

Læs mere her 

Skærmbillede 2019-09-25 kl. 16.39.53.png

 For få år siden var spildtid og lange køer den primære grund til borgernes utilfredshed i den offentlige sektor i Danmark.

 

Siden 2014 har FrontDesk revolutioneret borgernes interaktion med den offentlige sektor ved hjælp af digitalisering af køer, hvilket har minimeret borgernes ventetid og forbedret serviceniveauet.

Den avancerede software forudser belastninger og gør det muligt at planlægge bemandingen, så spidsbelastninger minimeres.

Bag FrontDesk står Lasse Rydberg, som fra begyndelsen har været trofast sponsor for Akademiet Fodbold Fulton. 

Læs mere om FrontDesk her

  

Med en lang og begivenhedsrig historie bag sig betragtes SELECT som en af verdens førende producenter af håndsyede bolde.

Den innovative, danske virksomhed producerer cirka tre millioner bolde om året og er repræsenteret i store dele af verden, ligesom der eksporteres til mere end 50 lande.
Firmaets produktudvalg omfatter udover bolde alt inden for udstyr til især fodbold, futsal og håndbold inklusiv sportsbind, sportsplejemidler, målmandshandsker, støvler og sko, træningsudstyr samt beklædning.

Select har støttet projektet med fodbolde. 

Læs mere her

Skærmbillede 2021-09-17 kl. 12.01.24.png
Skærmbillede 2021-12-04 kl. 19.05.52.png

Alle kender Elgiganten. Som markedsleder er Elgiganten stolte af at være ansvarlige for at lede, definere og udvikle markedet for elektronik og teknologi.

Elgiganten stræber altid efter at tilbyde de bedste produkter, løsninger og tjenester og gøre dem tilgængelige for alle og vil gøre alt for at overgå kundernes forventninger og hjælpe dem til at leve smartere og enklere med alt det fantastiske fra teknologiens verden.
 

Elgiganten er altid på jagt efter de dygtigste medarbejdere, så uanset om du vil sælge løsninger  i varehusene, yde rådgivning over telefonen, hjælpe kunderne på lageret eller tage imod betaling ved kassen skal du brænde for at give kunderne en fantastisk oplevelse.

Til gengæld venter der i så fald en spændende karriere. 

Læs mere her. 

Det var, mens han var bosat i USA, at Per Mirazov Jensen fik ideen til Knuckit-konceptet. Her oplevede han nemlig, at alt for mange børn var afskåret fra at spille fodbold på grund af økonomi. For at kunne bidrage, begyndte han derfor at producere fodbolde med det formål at donere 50% af indtjeningen til velgørenhed, så unge spillere kunne få mere ligeværdige vilkår. Efterhånden udviklede Knuckit sig til et familieprojekt, så også familiens to ældste sønner nu spiller en central rolle i forhold til både salg og design.
Kollektionen rummer ikke kun bolde i tre farver, men også en boldpumpe, benskinner og sokker med non-slip feature, som gør, at man står meget bedre fast i fodboldstøvlen.
Det hele sælges via hjemmesiden, og hver gang du køber, er du altså med til at støtte børns mulighed for at dyrke sport.

Læs mere her.

Skærmbillede 2019-09-25 kl. 16.55.37.png

DFD blev startet i 1958 og leverer specialiserede tekstil- og logistikløsninger til alle brancher. 

 

Siden starten af 1980’erne har DFD ekspanderet og har løbende tilpasset den interne struktur til den aktuelle markedssituation - senest med en opdeling i fem markedsspecialiserede divisioner, der sikrer en fortsat kundevendt udvikling af virksomheden.

 

I dag er der ca. 2.000 ansatte. 

DFD har støttet Akademiet Fodbold Fulton med tekstiler; måtter, håndklæder, osv. 

Læs mere her. 

Advokatfirmaet Gangsted-Rasmussen, hvis historie går helt tilbage til 1910, tilbyder advokatydelser til ejendomsbranchen og til en række specialområder inden for erhvervsretten. 

Takket være en lang erfaring og en stigende specialisering af firmaets advokatydelser, leverer Gangsted-Rasmussen i dag en helhedsorienteret rådgivning med en særlig kombination af juridiske og kommercielle forhold inden for området. Firmaets klienter tilbydes derfor et forretningsmæssigt modspil, der er baseret på både tillid og kompetence. 

Gangsted-Rasmussen Fonden har støttet projektet økonomisk. 

 

Læs mere her
 

Fra starten som Foreningen PRO i 1992 over ændringen til Fonden PRO i 2007 frem til indstillingen af aktiviteterne i 2010, har Fonden PRO stået for visitation, supervision og udvikling af en lang række ydelser til landets kommuner.
I dag administrerer Fonden PRO den egenkapital, der stod i Fonden, da Fonden PRO ophørte med at drive socialøkonomisk virksomhed for landets kommuner.
Det er inden for denne ramme, at Fonden PRO i dag gennem én årlig uddeling af renteindtægterne af Fondens formue støtter et eller flere private sociale projekter.

Fonden PRO har ydet væsentlig økonomisk støtte til projektet i udviklingsfasen og har været helt afgørende for, at projektet kom fra start. 


Læs mere her

bottom of page