Målgruppen er bred - og det er Akademiet Fodbold Fultons styrke.

Vi værdsætter forskellighed og hylder mangfoldighed. Et fodboldhold har netop brug for forskellige kompetencer og forskellige personligheder. 

Oplagte kandidater til klassen er naturligvis 'fodboldrengene', som har ry for at have et højt energiniveau og svært ved at sidde stille. Måske kommer de endda til at forstyrre klassekammeraterne. I Fulton er et højt energiniveau en kompetence. 

Det kan også være, man synes, at skoledagen er helt vildt kedelig, og man derfor har vanskeligt ved at tage sig sammen til at komme af sted om morgenen.
I Fulton møder alle elever hver dag, fordi de gerne vil være en del af det stærke fællesskab, som Fulton er. Og fordi det at møde i skole er første vigtige skridt til udvikling - både fagligt, personligt og socialt. 

 

 
alle har noget at bidrage med 

Man kan også socialt have følt sig uden for i sin tidligere skole, eller man er kommet bagud fagligt og har brug for ekstra hjælp for at komme tilbage på sporet. Endelig kan det også være, man bare har brug for en frisk start og at blive set med nye øjne. 

I Fulton leder vi efter kompetencerne i den enkelte og dyrker dem, uanset hvad eleven måtte have med sig i bagagen. Og vi dyrker ærligheden, for det er først, når vi tør stå ved, hvem vi er, at vi kan skabe den forandring, vi ønsker. 

© 2016 by Christina Wex. Proudly created with Wix.com

AKADEMIET FODBOLD FULTON
Projektleder Christina Wex

Telefon 40312405

Mail christina@fodboldfulton.dk