PRØVEDAG
MANDAG DEN 26. APRIL KL. 9-14 i hik

Oplev en dag i fodboldklassen. Vi mødes kl. 9 i HIK og tilbringer nogle timer sammen med at spille fodbold, lave samarbejdsøvelser, spise madpakker og lære hinanden at kende. 

 

Her møder du forhåbentlig de 3 nye lærere. De er lige blevet ansat og skal have fri til formålet, men under alle omstændigheder er vores 3 garvede Fulton-lærere, Nick Christensen. Frederik Lindberg og Anders Norquist, der til daglig arbejder på Bakkegårdsskolen, klar til at give dig en god oplevelse. 

Alle er velkomne. Det kræver blot tilmelding på christinawex@icloud.com

Medbring til dagen:

TRÆNINGSTØJ

DRIKKEDUNK

MADPAKKE

11. april 2021

INFORMATIONSMØDE
MANDAG DEN 12. APRIL KL. 17 
PÅ TEAMS

Vi kan ikke mødes, desværre! 

Derfor gennemfører vi informationsmødet mandag den 12. april kl. 17 på Teams. 

På mødet deltager Maglegårdsskolens leder, Niels Munch-Andersen, lærere fra det nuværende forløb på Bakkegårdsskolen, Bakkegårdsskolens leder, Rikke Michan, som har 8 års erfaring med forløbet, samt Morten May og Christina Wex fra Akademiet Fodbold Fulton. 

 

Der vil være en præsentation af tankerne bag konceptet og hverdagen i klassen samt mulighed for at stille spørgsmål. 

 

Man er velkommen til at kontakte Niels Munch-Andersen (mail: nma@gentofte.dk, telefon: 20816196) og/eller Christina Wex (mail: christinawex@icloud.com, telefon: 40312405) for yderligere oplysninger både forud for informationsmødet og efterfølgende. 

 

 

 

23. februar 2021

Du er inviteret til at deltage i en Microsoft Teams-møde

Titel: Teams-møde arrangeret af Christina Wex
Tidspunkt: 12. apr. 2021 17.00.00

Deltag på din computer eller mobilapp
Klik her for at deltage i mødet

NY 7. KLASSE STARTER PÅ MAGLEGÅRDSSKOLEN

I HELLERUP I AUGUST 2021

Gentofte Kommunalbestyrelse har besluttet, at Akademiet Fodbold Fulton skal udvides til andre skoler i kommunen.


Det betyder, at der efter sommerferien starter en ny 7. klasse på Maglegårdsskolen i Hellerup, hvor man samler elever fra alle kommunens skoler, der elsker at spille fodbold, men kæmper med motivationen i forhold til det faglige og måske har vanskeligt ved at finde mening i skoledagen. 

 

Det treårige udskolingsforløb er indtil videre blevet gennemført to gange, og netop nu er tredje hold i gang med de sidste måneder af 8. klasse på Bakkegårdsskolen. Når de efter sommerferien starter i 9., får de følgeskab af den ny 7. klasse på Maglegårdsskolen. 

De to klasser vil samarbejde om relevante aktiviteter som for eksempel træning, ligesom de to lærereteams vil have fokus på at vidensdele og løbende udvikle akademiet.  

Selve optagelsen foregår på den måde, at alle interesserede inviteres til en informationsaften, der lige nu er planlagt til mandag den 12. april kl. 17 på via Teams. Find yderligere info og link til Teamsmøde her.  
 

Herefter inviteres til prøvedag mandag den 26. april kl. 9-14 i HIK, og endelig rundes processen af med personlige samtaler med de enkelte elever og deres forældre for at få afklaret, om forløbet er det rigtige. 
 

På grund af diverse restriktioner kan det blive nødvendigt at justere på planlægningen. Information herom kan findes her på Akademiet Fodbold Fultons hjemmeside. 

For yderligere oplysninger:
Niels Munch-Andersen, skoleleder på Maglegårdsskolen, nma@gentofte.dk

 

Gentofte Nu, november 2020, 
Skærmbillede 2020-11-04 kl. 13.31.03.png