23. februar 2021

NY 7. KLASSE STARTER PÅ MAGLEGÅRDSSKOLEN

I HELLERUP I AUGUST 2021

Gentofte Kommunalbestyrelse har besluttet, at Akademiet Fodbold Fulton skal udvides til andre skoler i kommunen.


Det betyder, at der efter sommerferien starter en ny 7. klasse på Maglegårdsskolen i Hellerup, hvor man samler elever fra alle kommunens skoler, der elsker at spille fodbold, men kæmper med motivationen i forhold til det faglige og måske har vanskeligt ved at finde mening i skoledagen. 

 

Det treårige udskolingsforløb er indtil videre blevet gennemført to gange, og netop nu er tredje hold i gang med de sidste måneder af 8. klasse på Bakkegårdsskolen. Når de efter sommerferien starter i 9., får de følgeskab af den ny 7. klasse på Maglegårdsskolen. 

De to klasser vil samarbejde om relevante aktiviteter som for eksempel træning, ligesom de to lærereteams vil have fokus på at vidensdele og løbende udvikle akademiet.  

Gentofte Nu, november 2020, 

Selve optagelsen foregår på den måde, at alle interesserede inviteres til en informationsaften, der lige nu er planlagt til mandag den 29. marts kl. 17 på Maglegårdsskolen. 
 

Herefter inviteres til prøvedag mandag den 12. april kl. 9-14 i HIK, og endelig rundes processen af med personlige samtaler med de enkelte elever og deres forældre for at få afklaret, om forløbet er det rigtige. 
 

På grund af diverse restriktioner kan det blive nødvendigt at justere på planlægningen. Information herom kan findes her på Akademiet Fodbold Fultons hjemmeside. 

For yderligere oplysninger:
Niels Munch-Andersen, skoleleder på Maglegårdsskolen, nma@gentofte.dk

 

© 2016 by Christina Wex. Proudly created with Wix.com

AKADEMIET FODBOLD FULTON
Projektleder Christina Wex

Telefon 40312405

Mail christina@fodboldfulton.dk